Miettilä Ranch

Perinteinen kuivaheinäntuottaja Lapinlahdella

Latokuivattua heinää laatutakuulla sukutilaltamme Lapinlahdelta

Tuotamme heinää 43 hehtaarin pelloiltamme satoja vuosia vanhan sukutilamme mailta. Olemme kasvattaneet heinää toistakymmentä vuotta ja tiedämme, mistä sen laatu koostuu. Miettilä Ranchilla on pitkät perinteet heinän kasvatuksessa ja kokemuksen myötä opit laadukkaan heinän kasvatukseen ovat tulleet tavoiksi. Rikkaruohoton ja lannoitettu heinämme on korkeiden standardien mukaista ja tarkoin analysoitua. Pääsääntöisesti tuotamme heinää hevostiloille, mutta heinämme sopii myös pieneläinten ruuaksi tai eristeeksi. Myymme kuivattua heinää pikkupaaleissa ja pyöröpaaleissa.

 

Kysy lisää toimituksesta ja hinnoista!

Toimitilavuokraus - Lämmintä ja kylmää hallitilaa yksityis- ja yrityskäyttöön

Vuokraamme eri käyttötarpeisiin kylmää ja lämmintä varastotilaa. Vuokrattavat tilat ovat kooltaan 20–150 m². Tilat sopivat toimitiloiksi, pitkäaikaissäilytykseen, kausisäilytykseen, harrastetilaksi, varastotiloiksi ja muokkaamme tiloja mielellämme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Osa tiloista on käytettävissä 24/7. Ranchille kulkee asfaltoitu tie, pihat ovat hyvin valaistu ja alueella on kameravalvonta.

 

Kysy rohkeasti, jos olet toimitilaa tai säilytystilaa vailla, autamme löytämään sopivan ratkaisun monipuolisista tiloistamme!

Scroll to Top